tiistai 13. elokuuta 2013

Suuri päivä - blogimaailmaan hyppääminen

Tervehdys kaikille rottingin ystäville!

Tänään on se päivä kun Parolan Rottinki päätti hypätä blogiaikaan! Onhan erittäin totta, että meidän työmaailmasta riittää tarina jos toinenkin kerrottavaksi. Mikä ja mitä kaikkea on Parolan Rottinki?Mitä täällä meillä oikein touhuillaan?!

Tämä blogi tulee kertomaan tarinoita hieman epävirallisemmalla tavalla yrityksemme arjesta ja siihen liittyvistä asioista!Me täällä rottingissa olemme tästä blogista innoissamme - toivottavasti Sinäkin!

Tämä viikko on toistaiseksi sujunut kohtuullisen vauhdikkaissa merkeissä. Eilen aamulla klo 8 tuli pihaamme jälleen kokonainen kontillinen uunituoreita rottinkituotteita, jotka purettiin reippaasti vajaassa tunnissa varastoon ja osa lähetettiin samantien uusia tuotteita odottaville asiakkaille. Muun muassa moni valkoinen Lumikenkä-tuoli lähti eilen kohti uutta tulevaa omistajaansa.

Tänään pihassamme on vieraillut niin Itellan kuin Kaukokiidonkin rekka-autot noutamassa tuotteita edelleen vietäväksi asiakkaille. Tavarat matkasivat tällä kertaa mm. Ouluun, Helsinkiin ja Joensuuhun. Lienee siis perusteltua sanoa että tuotteitamme toimitetaan ympäri Suomen!

Myös Outlet-myymälässämme on vieraillut tällä viikolla tuotteistamme kiinnostuneita ja kovasti olemme saaneet kiitosta tuotemallistomme monipuolisuudesta ja ystävällisestä palvelusta. Kiitokset lämmittävät aina mieltä, joten kiitokset takaisin jokaiselle meitä kiittäneelle! :)


Uudet tuotteet lähdössä matkalle kohti uutta kotia!
Kuinka monta rottinkituolia mahtuu yhteen pakettiautoon?!

Tältä näyttää meininki meidän lastauslaiturilla kontin purun jälkeen!



 
-Hanna-

ps. Tervetuloa mukaan rottinkimaailman menoon - suoraan rottinkimaailman ytimeen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti