torstai 22. elokuuta 2013

Naiset Rottingin takana


Ei siihen aina miehiä tarvita... nimittäin rottinkimaailman pyörittämiseen. Moni ei varmasti tiedäkään, että "Rottinki" täällä Parolassa pyörii tällä hetkellä pelkällä naisvoimalla!

Itse olen parikymppinen kesätyöntekijä ja olen työskennellyt rottinkien parissa huhtikuun alusta lähtien. Toimin myyjänä Outlet -myymälässämme, häärään varaston puolella sekä viikoittain hurvautan pakettiautolla jonnekin päin Suomea, kyydissä tietysti rottinkia.  

Lisäkseni Rottingin naisiin kuuluu itse yrittäjä, Anitta, joka on kasvanut rottinkituolien ympäröimänä ja tietää rottingeista varmasti kaiken. Hänen lisäkseen Rottingin jokapäiväisestä pyörittämisestä vastaa monitoimityöntekijämme Hanna, joka blogimmekin aloitti. Hän työskentelee pääosin toimiston puolella ja palvelee asiakkaitamme erilaisissa asioissa puhelimitse sekä sähköpostitse.

Kuitenkin Rottingin varmasti rautaisin nainen on nykyisen yrittäjän äiti, Toini, joka on alun perin ollut perustamassa Parolan Rottinkia ja nykyään hääräilee säännöllisen epäsäännöllisesti Rottingilla. Häneltä hoituu hommat nopeammin kuin yhteensä meiltä muilta ja kukaan ei varmasti saa pakettiautoon mahtumaan yhtä montaa rottinkiesinettä kuin hän (niin kuin edellisen postauksen kuvista voitte huomata)! Myös rottinkien korjaus on hänen erikoisalaansa, sellaista taitoa tuskin monelta enää löytyykään.
Työskentely naisporukalla on hauskaa ja jokaiseen päivään mahtuu jotain uutta. Usein kuljetusfirmojen kuskit ihmettelevät miten me täällä naisporukalla pärjätään, mutta hyvin on pärjätty:-)…myönnettäköön, että kyllä täällä välillä näkyy miespuolisiakin henkilöitä auttelemassa, ja hyvä niin. Pääosin kuitenkin tällä porukalla mennään päivästä toiseen:-)
Kesä Rottingilla on kulunut hienosti ja itselläni on enää muutama viikko töitä jäljellä. Kesään on kuulunut lukuisten rottinkituotteiden myymistä, pakettiautolla ajoa ympäri Suomen, lähetysten tekemistä, rottinkikonttien purkua ja vaikka mitä muuta. Kuukaudet ovat menneet todella nopeasti ja niihin on mahtunut paljon naurua ja hauskoja tilanteita!  Siitä kiitän erityisesti huippua työporukkaamme:-) Saas nähdä mitä kaikkea täällä tuleekaan vielä tulevien viikkojen aikana tapahtumaan!

 
Asuntomessuilla tuli myös piipahdettua! Tältä näytti Lumikenkä -sohvamme erään messutalon takkahuoneessa :-)
 
Työn touhussa joutuu välillä myös salakuvatuksi...

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille :-)


-Katja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti