perjantai 18. lokakuuta 2013

Syyspuuhia, julkkiksia ja hyötyliikuntaa!


Syksyinen tervehdys!
 
Niin se taitaa nyt olla, että kesä alkaa pikkuhiljaa jäädä taakse ja syksy on pääsemässä kunnolla vauhtiin. Aamulla saatiin täällä Parolassa myös ihan kunnon räntäkuuro ja eilen taivaalta putosi muutama hassu lumihiutalekin. Vaikka kelit vaihtelee niin me täällä Rottingissa tehdään ahkerasti töitä. Ohessa tunnelmia kuvien muodossa viime viikkojen tapahtumista.

 
Pikkuinen lähetys laitettu valmiiksi varastomme siltaan noutoa odottamaan.


Syksyyn (kuten tietysti muihinkin vuodenaikoihin) kuuluu totta kai silloin tällöin ja säännöllisesti työtilojen siistiminen. Tästäpä vinkkiä kaikille, jotka ovat aikeissa ostaa uuden imurin "vain" sen takia että pyörä on mennyt rikki. Ei tarvitse ostaa uutta, vaan voi korjata vanhan!


Good as new!


Näillä kulkee!


Tuli meille pari viikkoa sitten lisää tavaraakin!Rottinkikalusteiden yksi monista loistavista ominaisuuksista on niiden helppo siirreltävyys eli tuotteet ovat kohtuullisen kevyitä. Yksi työni mukavista puolista onkin säännöllinen työpaikka- ja hyötyliikunta ihan työn puolesta. Rottinkikontin purku on näet mitä erinomaisin tapa pitää kuntoa yllä!

Voitte tehdä harjoituksen myös kotiolosuhteissa aivan helposti. Etsikää ensimmäiseksi sopiva tila ja vaikeampaa harjoitusta kaipaavat voivat etsiä esimerksi 20 askeleen portaikon. Ota harjoitukseen mukaan esimerkiksi kotiasi (tietysti) koristava rottinkituoli ja eikun matkaan!Tyyli vapaa ja toistoja kunnon ja tarpeen mukaan!Voin kertoa että aamukahvi maistuu tämän jälkeen vielä hippusen paremmalta! :) Näitä erinomaisia harjoitusapuvälineitä saa tietysti meiltä jos sellainen vielä kotoa uupuu!

 



"Hyötyliikuttaja" - ei kuitenkaan Italiasta, vaan Indonesiasta!

 

 

Meille on tullut kaikkea mukavaa uutta tuotetta tarjolle. Löytyy mm. lyhtyjä, erilaisia koreja ja uusimpana uutuutena myös lampaantaljoja!Kovin ovat pehmoisia ja sopivat moniin käyttötarkoituksiin!

Kannattaa vierailla meidän kotisivuilla tutustumassa näihin tuotteisiin tarkemmin!Sisustustuotteet löytyvät TÄÄLTÄ ja tietoa pehmoisista lampaantaljoista TÄÄLTÄ!


Yksi ihanista uutuuksistamme eli rottinkinen lyhty!


 
Rottinkinen Dali-tuoli pehmustettuna ruskealla lampaantaljalla!



Löytyy meiltä täältä "rottingista" muutama julkkiskin!Voit bongata nämä kaverit MTV3-kanavalla tiistaisin pyörivästä Koko Suomi Leipoo-ohjelmasta!


Julkkis ottaa iisisti varastossa julkisuusmyllyn jälkeen!


Loppuun vielä aiheellinen muistutus: syyspimeillä heijastin on oiva turvavaruste!



Halpa, mutta niin tyylikäs henkivakuutus!


Oikein ihanaa syksyistä viikonloppua kaikille rottingin ystäville!Itse ajattelin viettää viikonlopun mökkiolosuhteissa villasukat jalassa hipsutellen - on muuten erinomainen tapa ladata akkuja!

-Hanna-
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti